Låt mig få känna

Elias bror och tjej är så himla gulliga. Genuina  fina ni som alltid ställer upp. Jag känner mig alltid så välkommen hos dom. Deras värme är en sådan som smittar av sig. Det var skönt idag att komma hit. För idag måste jag erkänna har varit en tuff dag. Även fast operationen har gått bra så har jag haft svårt att hålla fokus på att vara ”positiv”. En känsla av glädje och enorm lättnad när man fick höra att operationen gått bra kom men stannade tyvärr inte så länge. Det är en förbannad jävla skitsituation vi befinner oss i. Varför skulle du drabbas? Och varför ska du få den envisaste jäkla cancern? Jag kommer inte känna mig helt ok förns vi är hemma igen. För sjukhus alltså… Den vet hur energi slukas.

Nej. Att låtsas som att det regnar och att livet är en dans på rosor har jag verkligen inte haft någon lust med idag. Jag är så tacksam för att jag är gift med en sån jäkla hjälte. Alltså den killen. Han har en sällan skådad kämparglöd. En sann inspirationskälla som kommer fixa detta, återigen.

Jag försöker. Men ibland är det bara så svårt att vara den där positiva, stoppa huvudet i sanden, människan. Imorgon är tar vi nya tag.

5266301_orig

4 reaktion på “Låt mig få känna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.