New week

Godmorgon måndag! Jag, Alf och Elias har haft sovmorgon och därefter har ett avsnitt av bron säsong 2 betats av. Skönt med en ledig dag. Skulle ha jobbat helg egentligen så är ledig denna måndag. Elias återhämtar sig mer och mer även om även denna operation var tuff och krävande för kroppen. Nu väntar återbesök om några veckor. Då får vi väl veta mer om fortsatt planering och provsvar från det som togs bort. Nu väntar en promenad. Hoppas ni har en fin måndag. Tack för alla grattis hälsningar!

Godmorgon måndag!
Godmorgon måndag!

2 reaktion på “New week”

  1. Fint att hitta till din blogg – jag har själv fått mattan ryckt undan fötterna för 1,5 år sedan, och det är väldigt intressant att läsa från en annan sida än oss ”direkt” drabbade.

  2. Usch… Tråkigt att läsa. Men skönt om bloggen kan ge något från en annan synvinkel. Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.