Springrundan du aldrig ångrar

image

5 km spring för mig, 2,5 km promenad för E. Kände verkligen inte för att göra någonting efter jobbet idag men släpade mig ut tillsammans med E och ångrar man en löprunda? Nej, aldrig. Det var så skönt och riktigt vårväder idag. Så välbehövligt och när vi kom hem igen fanns det så mycket mer energi.

image

image

Har så mycket blommor hemma efter helgen som piggar upp så mycket. Det är som terapi för själen. Mmm.. Älskar att ha blommor hemma. E hämtar sig allt mer men är väldigt trött. Men att gå 2,5 km så snabbt efter en operation är grymt.

image

Vi har bäddat ner oss i soffan och kikar sista avsnitten av bron. Bron säsong 2 finns ju på Netflix. Den är snart slut så vi måste hitta någon ny bra serie nu. Tips?

Snart har Ung Cancer ett stort årsmöte nere i Malmö som vi ska på. Vi planerar att åka ner ett par dagar före för att se Malmö lite eftersom ingen av oss varit där tidigare. Eventuellt kanske vi hinner med Köpenhamn också. Nån som har några Malmö tips kanske till och med?

5 reaktion på “Springrundan du aldrig ångrar”

  1. Malmö live med skybar och ett restaurangbesök på lilla torg om vädret tillåter.En långpromenad i parkernas stad Malmö och turning torso?

  2. Såklart ni ska ta tåget över till Köpenhamn. Kul att åka över bron. Glöm inte legitimation/pass bara. Polisen kollar alla tåg, nu när flyktingströmmen är så stor. Kram

  3. Åh tack för dom tipsen Helen! Vi ska nog försöka få till det 🙂 Ja det är skönt, tack! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.