Favorit i repris, chiligryta

image

Ikväll blev det denna gryta. Vegansk chiligryta. Väldigt god och mättande. Recept hittas HÄR!

Har insett att det inte alls är långt kvar till Maraton loppet jag fått för mig att springa. I början av juni går startskottet och jag kan verkligen få känslan av att jag tagit mig alldeles för mycket vatten över huvudet, haha. Samtidigt som jag vet att det är så bra för mig. Att sätta upp ett sådant mål gör verkligen gott. Idag blev det intervaller på gymmet. 10 min uppvärmning, 20 minuters intervaller. Varannan minut mosa, varannan jogga. Sedan nedvarvning i 10 min. Så himla skönt. Jag mår verkligen bra när jag får träna. Och att då ha detta mål känns bra. Om jag kommer kunna genomföra hela loppet eller ej återstår att se. Men det är inte det viktiga. Det viktiga är att jag vet att hela denna process är bra för mig just nu. Det är viktigt att hitta det där. Jag tror det gäller var man än befinner sig i livet. Sedan måste ju alla utgå efter sina egna förutsättningar. Mina förutsättningar finns kanske där nu att träna inför ett maratonlopp. Men inte så värst länge till känner jag efter att ha fyllt 30. Det är ju liksom lite nu eller aldrig. Haha. Nej, inte alls åldersnoja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.