Edsbyn

Vi är i Edsbyn och blir bortskämda. Vi hälsar på två vänner som vi faktiskt lärt känna via Ung Cancer. Vi har träffats några gånger, mailat en himla massa och nu är vi här och hälsar på. Förståelse och liknande erfarenheter i mängder. Vi har pratat, pratat och pratat. Det betyder mycket. För E betyder det enormt. Han kan ibland uppleva det som att många i vår närhet nu ”gått vidare”. Inte riktigt orkar prata om det svåra eller tunga på samma sätt som i början. Det har nu gått över två år sedan beskedet. Det är lång tid. Livet pågår. Så även för mig. Livet måste få fortsätta. På något vis. Tankarna skyfflas ofta undan. För att orka. Men för E står livet fortfarande still. Han är fortfarande mitt i sin livs största kris. Sitt livs största krig. För honom är detta lång ifrån över. Att då träffa människor som förstår och som vågar fråga. Vågar prata. Som orkar prata för att de vet att det är vad som ibland behövs. Det har varit en bra dag.

Nu har vi bäddat ner oss i världens mysigaste husbil. Alf har fått leka med en annan lite  hund hel dagen lång och är slut som hund. Godnatt!

image image image

6 reaktion på “Edsbyn”

  1. Hej. Har följt din blogg ett tag nu då min bror befinner sig i stort sett samma situation som Elias med samma form av cancer! Jag har pratat mycket om er och han frågade om han fick kontakta Elias? Skicka mig gärna ett mail med mail eller telefonnummer om ni vill så kan han kontakta Elias.
    Så inspirerande att läsa om era goda nyheter efter operationer och behandlingar!
    /Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.