Londonbild och telefontid

IMG_4613

Kollar bilder från London och drömmer mig bort. Att komma bort en långhelg då och då är viktigt. Snart är det dags för Malmö och därefter ska vi försöka boka in något mer mys.

Vi sitter och väntar på att Kirurgen ska ringa. När som helst. Det kommer komma svar på om lymfkörteln var cancer eller ej. Så det kommer vi få svart på vitt. Sedan hur den fortsatta planeringen ser ut. För två år sedan skulle vi suttit som på nålar. Man har nästan  blivit lite luttrad. Vi vet att oavsett vad som sägs så tänker vi aldrig sluta tro eller hoppas. Visst är det alltid jobbigt och nervöst. Men denna gång känner vi oss ganska säkra på hur det ser ut. Det känns som vi bara kommer få det bekräftat. Men man vet aldrig, därför är det alltid lite nervöst.

2 reaktion på “Londonbild och telefontid”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.