You Rock

image

Precis nedanför oss har det öppnat en jättemysig liten inredningsbutik. Det är en kompis syster som öppnat butiken tillsammans med en vän och det finns så mycket fint där. Denna tavla fick bland annat följa med hem idag och ska hängas upp över denna hylla.

Vi fick besked idag av kirurgen att det fanns cancerceller i den bortopererade förstorade lymfkörteln. Det togs även bort fem körtlar som satt runt omkring denna körtel. Dom var rena och fria från cancerceller. Och det var skönt. Kirurgen sa att dom hade trott att det skulle sett värre ut, att dessa körtlar också skulle vara smittade. Men nu var det alltså ”bara” den förstorade körteln. Och ja. Visst hade vi räknat med att det var så men det blir ändå en smäll när man får reda på hur det verkligen ligger till. När man får det svart på vitt. Vi är så ofantligt trötta på allt var cancer heter nu. Men nu har vi informationen. Bock på den. Operationen gick bra och dom fick bort det synliga smittade. Eventuella rester tar Elias starka kropp hand om. Det är ny röntgen den 19 maj. Vi tar dag för dag, steg för steg. Som vanligt. Nu siktar vi framåt.

3 reaktion på “You Rock”

  1. Hejsan Lotta och Elias, för tre dagar sedan googlade jag på gallgångscancer och fick syn på den här bilden (YOU ROCK)! Det som fick mig att reagera är att bilden är tagen på mig, det är mina ben. Jag grät så mycket när jag såg att bilden på mina ben har varit en ’insperation’ i eran kamp. Ni är vår insperation i min fars kamp. I onsdags fick min far det dystra beskedet om att han har en tomör i gallgångarna. Vi är alla lamslagna, läser eran blogg för att försöka finna styrka och hopp. Tack så hjärtligt! Om där finns fler planscher ni gillar från Tove Frank är ni välkomna att kontakta mig så fixar jag det åt er. Tack för en fantastisk blogg, eran styrka inspirerar oss att vara starka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.