Mot Malmö

image

Såhär glad är man när man är på gymmet 06.20 en onsdag. Den senaste veckan har jag haft som ambition att ta mig till gymmet på morgonen ett antal gånger. Men sedan har snoozen satts igång och helt plötsligt alldeles för länge. Så idag var jag glad att jag äntligen tog mig dit för det finns ju faktiskt inte en så mycket bättre start på dagen. När gymmet dessutom bjuder på frukost. Så bra. Igår kom startbeviset hem för maran i juni. Och idag är det exakt en månad kvar. Haha, herregud. Vad ska man säga om det. Skräckblandad förtjusning är nog exakt rätt ord.

Nu sitter vi på tåget och är strax framme i Malmö. Ikväll ska jag träffa en fin vän som jag inte träffat på väldigt länge. Och imorgon tar vi tåget över till Köpenhamn. På fredag blir det att strosa runt i Malmö och på kvällen drar Ung Cancer Festival igång. Vi har aldrig varit i Malmö så det ska bli kul. Och vädret ser ju inte fy skam ut direkt om man säger så. Upp emot 20 grader ska det bli. Kan det bli bättre? 

image

image

En reaktion på “Mot Malmö”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.