Passera förbi

image

Man kör ju liksom bara på. Vardagen flyger fram. Det finns inte tid för reflektion eller eftertanke. Det är klart att tankarna ibland dyker upp men lika fort motas dom bort. Cancer tanken kommer ibland från höger, dyker upp framför en, försvinner till vänster och så är den borta lika snabbt som den kom. Jag vet inte om det här är en bra strategi eller ej. Men för mig är det en strategi. Frågar någon svaras det snabbt. Vill inte vidröra. Vi mår bra. Så.

Denna vecka är det dags för MR undersökning. Och imorse väckte du mig med orden som sa att du har fått mer ont. Innuti och vid sidan. Snälla snälla. Låt mig få fortsätta i denna bubbla där C för en gång skull bara passerar förbi. Kan det vara oro kanske. Efter varje operation där dom öppnat upp har det kommit tillbaka. Men denna operation var ju så liten. Snälla, passera bara förbi. 

Idag är det en ledig dag för mig och vi ska till stockhom. Ikväll ska vi på en föreläsning som handlar om att individanpassa cancerbehandlingen. Den ska handla om den senaste forskningen inom immunterapi. Det blir intressant. Vi passar ju såklart på att även göra denna dag mys deluxe med lite shopping och käk på veg restaurang.

4 reaktion på “Passera förbi”

  1. Åh, jäkla cancer – våga inte annat än att passera förbi! Jag hoppas fruktansvärt innerligt att MR går fint och att smärtorna inte är något allvarligt! Låter fö som en spännande föreläsning! Kram <3

  2. Ååå förstår dina tankar!! ❤️ Har oxå röntgen denna veckan för min livmoderhalscancer. Något syndes sist men de tror de ska vara borta denna gången. Hoppas elias onda bara är inbillning å att det inte syns nåt endaste litet som skulle kunna vara cancer. Ni är värda så otroligt mycket mer, ni har redan fått mer än ni behövdes ✊✊

  3. Hoppas för dig också Elin!! Nu får det vara nog med cancer. Förstår din oro dock, den kommer man aldrig ifrån. <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.