Långpass bland blommor och kor

image

Såhär såg min springtur ut idag. I princip två mil. Jag har hittat en jättefin springrunda som går från oss ut till ett ställe som heter Gäddeholm och hela vägen är bland ängar och betande kor. Sommarkänsla deluxe. Men den somriga känslan varade dock endast vägen ut. Alltså en mil. När jag sedan vände för att springa tillbaka började det kännas tungt. Det är inte konditionen som inte finns där men det är den där stumheten i benen. Jag blir också sååå törstig. Som tur är kommer det ju finnas många vätskedepåer längs med banan. Jag tror jag borde ha tränat betydligt mer benstyrka än vad jag gjort och även, förstås, fler pass av detta slag. Men men… Det är lätt att vara efterklok och nu är det två veckor kvar till Stockholm maraton. Haha… Jag har dock ganska många långpass i benen och mycket intervaller. Jag kommer ta mig igenom det. Oavsett om jag ska krypa i mål så ska det gå. Vinnarskallen och jävlaranammat får ta mig framåt. Nu hamnade jag i soffan. Men det går inte så länge till för snart kommer en fin vän hit som vi ska hämta på stationen. Nämligen fina Emma. Kvällens middag blir vegpizza. Mmm…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.