Dagens tre punkter

image

 • Sprang en mil idag och kände mig stark rakt igenom, kunde pressa på lite i slutet. Tack för säger självförtroendet som damp en aning efter två milan i fredags. Min bror tog ett härligt dopp efteråt. 12 dagar kvar nu till marathon.
 • Elias mår inte så bra. Han har fått feber och känner sig allmänt låg. Dock kändes det lite bättre idag tyckte han. Det kan ju bara vara någon dum virusinfektion som spökar. Alltid jobbigt när det kommer sådana här svackor.
 • Jag ringde sjukhuset idag angående hans icke existerande återbesökstid efter röntgen. Tydligen så finns det inget läkarschema så tider kan ej läggas in. Öh. Okej. Säger inte mig mycket. Bortförklaring på bortförklaring och tiden blir förmodligen inte tidigare förns i mitten på juni. Vem hans ”nya” läkare blir är även det än så länge oklart. Jag har svårt att hålla mig lugn och sansad när jag tar sådana här samtal. Tycker liksom att en ung man borde prioriteras vid sådana här lägen. Men jag fick snällt nöja mig med att få höra att han var uppskriven på en väntelista. Tog upp det här med hans puttrande feber och ökade smärta och då fick jag svar att vi ska vända oss till vårdcentralen. Som. Ett. Skämt. Jotack. Det som gjorde mig på lite bättre humör var dock samtalet med vår kontaktperson på patientnämnden. Vi är kompisar med patientnämnden iallafall. Haha. Dom är bäst. Så skönt att ha någon att bolla med när frustrationen tryter.

Med det säger vi godnatt och hoppas på lite bättre sömn för oss båda inatt.

9 reaktion på “Dagens tre punkter”

 1. Men fy vad arg jag blir när jag läser detta! Ingen klara besked kring läkare och återbesök och det här med att vända sig till vårdcentralen måste ju vara ett extremt dåligt SKÄMT?! Det handlar ju för f*n om cancer och människoliv. Nej usch! Hoppas verkligen det blir ändring på det här snart. Och tur att patientnämnden finns! Stor kram

 2. Vore det inte en bra ide att söka någon form av sjukvård med tanke på att E har diffusa symtom och dessutom nyligen genomgått öppen bukkirurgi. Ta lite infektionsprover och utesluta infektion i operationsområdet. Närmaste akutmottagning borde fungera. Dessutom kommer de vid misstanke om bukinfektion titta på MR bilderna och ge er svaret.

 3. Hej
  Jag följer din blogg men har aldrig kommenterat tidigare! Du har en blogg som berör! Självklart kommer du klara maratonloppet! Stort lycka till och njut av varje steg att du kan och är stark! Jag tycker också akuten är det självklara valet för er. Det går inte vänta på sin tur i sjukvården i dag! De kommer då också se till att MR bilderna granskas så de kan utesluta att det skulle visa något på dessa som kan orsaka symtomen! Kram Cilla

 4. Vad trött och irriterad man bli över att det får gå till såhär! Kämpa på och ge inte upp! <3

 5. Var i samma sits när min mamma hade lungcancer för ett par år sedan. Vi väntade och väntade på besked men fick aldrig något svar. Till slut fick jag nog och mailade sjukhusledningen och ifrågasatte detta. Blev uppringd samma dag och fick besked dagen efter…
  Så ring eller maila och var lite ”jobbig”.
  Kämpa på!

 6. Usch Åsa vd ledsen jag blir. Det får inte gå till såhär!! Så otroligt frustrerande att man ens ska behöva vara ”jobbig”. Det är ju inte direkt det roligaste… Stor kram!

 7. Åh tack för din kommentar Cilla! Nej jag vet det är så men som sagt så är det så otroligt ansträngande och enerverande att behöva vända sig akut… Tack för peppen till maran! Den behövs 🙂 (och vilket härligt namn till mailen förresten, nu blev jag sugen på polkagris) haha. kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.