Bra och inte bra

Bra söndag på ett sätt. Mysfix hemma och fått en massa gjort. Sprungit ett lugnt distanspass som kändes så bra. Fikat med mamma och pappa. Påbörjat tredje säsongen av Bron.

Men också en jobbig dag. Vi är båda väldigt oroliga inför tisdag. Elias mår bra till och från men så kommer det dippar. Ikväll kom en. Fysiska symtom. Symtom vi så väl känner igen från när allt startade. Vad kommer allt visa. Jag försöker tänka och säga till E att det inte är någon idé att gå händelserna i förväg utan ta itu med allt efter informationen nåt oss på tisdag. Sakligt. Praktiskt. Min hjärna kan inte hantera det annars. Efter tisdag vet vi och då kan vi också förhålla oss till hur vi ska tänka. Inte gå händelserna i förväg. Men det är såklart lättare sagt än gjort.

Elias beskriver läkarsamtalet som rysk roulette. Och ingen kan väl egentligen påstå att det känns som något annat än just det.

17 reaktion på “Bra och inte bra”

  1. Håller mina tummar för er och kommer tänka på er hela morgondagen, även om jag inte känner er ❤️❤️❤️

  2. Alltså man blir ju såååå oerhört besviken att man lämnar den sjuka och de anhöriga i detta vakum av känslor som går upp och ner och fram och tillbaka. Man slits mellan hopp och förtvivlan. När man är som mest nere är ju allt egentligen i samma läge som när man lyckas skaka av sig känslan lite. Man vet lika lite när man är helt förtvivlad som när man lyckas vara lite positiv. Läkaren sitter med svaret men så ge det direkt då….. Inte flera veckors/dagars väntan. Det är helt omänskligt att försöka leva som vanligt. Men hallllåååå, det kan man ju inte, man är ju som en trasdocka. Hur svårt kan det vara att få en egen läkare, ETT ställe där all vård av patienten sker så man slipper fara in och ut på akuten och vårdcentralen och att man får svaren direkt när de finns tillgängliga så att man vet vad man brottas emot. Jag ber en bön för er och hoppas och tror verkligen att allt går vägen och att timmarna fram till svaret blir något så när drägliga. E verkar vara en fighter. Kram

  3. Det är ett h-vete att gå på sådana besök. Bara att orka göra sej iordning , klä på sej , borsta tänderna känns oöverstigligt. Sen ska man sitta i väntrummet också . Vad har läkaren för min när man blir uppropad. Får man sen ett bra besked lyfter flera ton från ens axlar och man kan ta hela världen i famn. Hoppas av hela mitt hjärta att det blir så för er imorgon. Ni är så starka tillsammans. Kommer att tänka på er mycket imorgon. Bamsekram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.