This saved me

image

Jobb idag räddade mina tankar från att fastna. Sedan blev det en springrunda med bror. Sprang med lätta ben trots att dagens återkommande känsla var tyngd. Egentligen orkar ja inte mycket men jag gör det ändå. Ovissheten är ju alltid värst. Det vet vi ju. Usch, finns det något värre än förbannade jävla cancer?

3 reaktion på “This saved me”

  1. Så skönt att få lite distraktion för ett tag, om än så för bara några minuter när hjärnan försöker processa allt. Det är så fruktansvärt svårt att inte gå händelserna i förväg, även om man verkligen skulle bli hjälpt av att låta bli. Ibland försökte jag tänka ”det som händer, händer oavsett om jag är beredd eller inte” och då kunde jag släppa på det lite grann, för ett litet tag i alla fall. Jag tyckte alltid att det kändes som att den där oron bara snurrade runt runt i hjärnan och att det inte gick och stoppa det där snurrandet. Jag hoppas på att det är bra resultat ni får höra imorgon. Vad som än händer, så kommer ni att kunna hantera det. Det är bara att säga till nästa gång du är i Stockholm och vill ses en sväng, du har min mail i kommentaren (eller så kan du lägga till mig på Facebook, min mailadress innehåller mitt namn, fast mina efternamn är i en annan ordning). Stor kram till er båda <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.