Lång väntan på årets varmaste dag

image

Jag njuter och uppskattar enkelt småsaker. Värdesätter det lilla som gör något stort och skapar glädje. Har lätt till glädje. Tycker jag har nära till skratt. Är inte den som grottar ner mig så enkelt. Visste även innan cancern att detta liv är värt att levas. Att njutas av. Att ta på allvar. Att ta tillvara. Åren, månaderna, veckorna, timmarna går så snabbt. Ångra aldrig. Men blicka heller inte endast framåt och ”forget the past and make the future”. Hatar dessa sabla quotes. Det är av det förflutna vi lär. Gör om gör rätt. Gå framåt i livet baklänges. Med en blick bakåt och istället för att glömma det förflutna så gör vi framtiden till den bästa. Vi lär av det förflutna. Vi gör om, vi gör bättre eller vi gör annorlunda. Jag vet att det kommer annat för oss i framtiden. Jag vet att detta inte är förevigt. Jag vet att framtiden vi ser fram emot mest kommer inom ett par veckor. Sommar för oss också, det kommer. Sol, värma, stuga eller kust. Jag vet det. Och vi kommer också njuta. Jag vet vad jag vill göra i min framtid för att förändra den vardag jag befinner mig i. Jag vet hur jag kan göra den mer utvecklande. Jag kommer ta mig dit. Detta nu är inte för evigt. Men just precis nu i denna sekund känns det så. Sommaren spirar utanför. Männiksor är glada. Ovetandes. Sociala medier går inte. Ändå är det där man befinner sig gång på gång.

Väntan är lång på akuten. Jag såg kaninungar utanför på parkeringen. Små små liv.

image image

9 reaktion på “Lång väntan på årets varmaste dag”

  1. Så kloka ord! Brukar läsa Olof Röhlanders ’Veckans peptalk’ och det han ständigt återkommer till är ”Låt framrutan vara större än backspegeln” – som du skriver, man måste försöka titta mest framåt men även titta bakåt då och då för att ta saker med sig därifrån.
    Hoppas att ni är hemma nu och får njuta av sommaren?☘?

  2. Tack för det tipset Anne. Ska jag lyssna på! Vi ska strax få åka hem så det har gått relativt smidigt idag. Skönt! Kram till dig och hoppas du har en fin helg!

  3. Kommer ni vara kvar på KS i Solna? Imorgon är kommer jag hem från mina föräldrar (jag bor ca 10 min med bil från KS). Om ni behöver något, vad som helst, så är det bara att säga till så kommer jag med det ❤️ Stor kram

  4. Tusen tack Sara! Gud vad gulligt av dig. Väldigt uppskattat att du frågade <3 Är ni hemma från new york nu? Vi borde försöka ses tycker jag. Hoppas du mår bra!! Kramar

  5. Nu är jag hemma 🙂 Har haft det så himla bra. Det var riktigt skönt att byta miljö. Jag ses gärna snart! Du kan väl lägga till mig på Facebook så kan vi höras där? Hur går det för er? Kram ❤️

  6. Ja men det berhocer man verkligen ibland. Jo men nu är vi hemma igen. Jag lägger till dig där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.