Radiumhemmet 16-06-29

image

Sådärja. Då är vi igång. In med giftet bara. Prisa Gud för skatteåterbäringen som Annika Lantz sa i sitt sommarprat här om dagen. Vi var här förra sommaren också. Samma veva då. Varannan vecka, två dagar. Det blir många resor fram och tillbaka. Det blir inte så mycket planering till annat. Vad som går och är möjligt att göra för utflykter eller dylikt beror helt på Es mående efter all behandling. Dag för dag får man se. Men vi är här och vi kör. Vi har startat matchen igen. Träffade precis en gammal klasskompis som jobbar här. En gång var vi i Tanzania tillsammans på praktik. Vad längesen det var. Det hände mycket på den resan som inte skulle hända, haha. Men det var och är ett minne för livet och jag ångrar det inte en sekund.

Nu blir det att dricka kaffe, äta nötter och lyssna på sommarprat. Om fyra behandlingar är det ny kontroll. Nu ska cancern återigen utplånas och dö. Det ska vi se till.

 

image

5 reaktion på “Radiumhemmet 16-06-29”

  1. Jag började läsa din blogg för nån månad sen och tänker mycket på er
    Är inne här ofta för att se om du har skrivit nått
    Kämpa på

  2. Hej
    Jag undrar varför ni måste åka till Rsdiumhemmet? Går det inte att få cellgifter där ni bor? Västerås om jag fattat rätt? Jag har åxå varit i Tanzania för 15 år sen. Underbart . Var bl a i Dar och Bagamoyo. Och förstås Zanzibar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.