Dagens ord

Godmorgon.

Denna dag börjades med 30 min global yoga från denna sida. Bästa sättet att kickstarta dagen på förutom då ett springpass. Men det går tyvärr inte riktigt än då mitt knä bråkar med mig. E mår bra än så länge vilket är skönt. Idag blir det sista dosen vilket endast tar ca en timme så det blir en snabb visit. Och ja det är ju en bit att köra för oss som bor i Västerås då E får sin behandling på Radiumhemmet. Men det är så att det var otroligt mycket strul då han fick den onkologiska vården här. Tyvärr. Har skrivit en massa om det. Nu fungerar kommunikationen sjukhus emellan så otroligt mycket bättre. Bland annat med kirurgerna på ks. Dyker något upp, alltså om han får tillväxt av tumörer så går en remiss nu alltid direkt till kirurgerna. Dom gör då ett uttalande på en stor konferens om läget. Vi litar helt enkelt mycket mer på den vård han får där han är idag och känner oss mycket mer trygga i den situationen. Och det är det viktigaste. Så då får det bli lite restid. Men den tar vi. Alla gånger.

Åh så fint väder det var idag. Så härligt.

Dessa ord har ingenting med inlägget att göra, men de får bli dagens visdomsord:

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.