En torsdag i juli

IMG_2002

Träffade denna tjej i Borlänge för några dagar sedan. Vi har börjat planera för något som känns så himla kul och spännande. Emma är en otroligt häftig och inspirerande tjej. Stark som en oxe och har så mycket att bidra med. Hennes blogg finns här. 

Idag blev det sovmorgon här hemma. Dagens schema är städ, träning, sjukhus och sedan möta upp en vän på stan. Detta tråkiga regniga väder. Nu får det vända.

En reaktion på “En torsdag i juli”

  1. Fina Lotta! <3 Jag är så pepp på det vi ska göra! Det kommer bli så grymt och jag vill bara sätta igång NU!! Du är också stark som en oxe, inspirerande och en så jäkla bra förebild. Som jag sagt förut – SÅ glad att jag får möjligheten att göra det här projektet med dig! STOR KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.