Iväg igen

image

Idag bär det av till stugan igen. Två kompisar möter upp imorgon kväll. Så mysigt. Elias kommer att vara hemma. Han har lite annat han vill göra. Bara för att man är gifta och lever tillsammans behöver man inte göra allt ihop. Nu ska det bli skönt att åka själv, haha. Och sen kommer det bli minst lika mysigt när vi ses igen. Jag har egentligen så mycket att skriva och så mycket som bara vill ut. Konstigt det där men just nu fäller jag liksom bara krokben för mig själv. Det kommer inget. Så det får komma sen. Jag vill också fixa till bloggen lite. Det känns som den har blivit lite rörig. Texten brukar vara mycket bredare men sedan vi uppdaterade bloggen så blev den smalare. Något som måste tas tag i. Skulle egentligen vilja helrenovera den. Någon som vet någon som är fantastisk på wordpress? Hjälp skulle uppskattas enormt.

Nu blir det kaffe. Packa. Bil. Stugan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.