Tro och tvivel

Hej fina ni. Jag tror livet bara har sprungit iväg sedan sist. Vi börjar planera hösten. Elias har varit och träffat Esatto igen och jag har lite andra saker på gång samtidigt som jag kommer att börja jobba igen. Det känns väldigt skönt och bra. När jag blev ledig i juni visste vi ingenting om sommaren. Det var som att någon placerade oss på en tunn tunn is som vi sakta gick framåt på, små små steg. När som kunde isen spricka och vattnet som väntade var så kallt. Vi tampade oss fram. Var det här allt? Var det slut nu? Kommer det bli sämre från det sämre? Vi visste inte. Nu med facit i hand kan man sammanfatta sommaren som stabil. Och bra.

Vi kommer att träffa en läkare på måndag som kommer berätta för oss om behandlingsresultat. För det vet vi inte än. Röntgen är gjord för et par veckor sedan och nu ska vi få svar. Men att döma av hur E mår så känns det osannolikt att det kommer visa något annat än bra. Han har dock fått febertoppar de senaste dagarna och oron sätter då alltid igång vare sig man vill det eller ej. Men en virusinfektion. Klart det också skulle kunna vara en helt vanlig virusinfektion.

Så ja. Vi tar oss framåt. Men att leva med en cancer som ständigt vandrar bredvid oss tätt intill i livet är inte det lättaste, det ska gudarna veta. Ibland vet man varken ut eller in. Men vi är glada ändå. Nu är vi påväg till en släktträff med Elias skönt i Värmland. Hoppas ni mår bra ❤️

imageimage❤️❤️❤️

5 reaktion på “Tro och tvivel”

  1. En stor kram till er båda ❤️ Så himla skönt att sommaren har varit rätt bra ändå. Nu håller vi tummarna för en lugn och fin höst fylld av härligheter! (Kanske en utgång i Stockholm med drinkar och dans ☺️)

  2. Ja eller hur Sara <3 Ja det gör vi verkligen 🙂 Ja men det tycker jag absolut 🙂 Hoppas det går bra på jobbet såhär andra veckan för dig! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.