Keep on dreaming


image

Har finbesök denna helg. Av bästa Emma. Vi håller på och filar på ett litet projekt som är jättespännande och lite läskigt. Men livet är till för utmaningar och fucka sina fears och allt det där. Så i lördagskväll skålade vi för det. För våra drömmar och för oss.

Igår var det en mysig kräftskiva hos mina kusiner. Det var en fin sensommarkväll och vi hoppas nu på att vi får behålla sommaren hela september. Vi håller på att kika på en resa som ger oss energi. Hoppas på att kunna komma iväg. Det som i juni kändes som en fullkomlig omöjlighet kanske ändå kan slå in senare i vinter. Det vore fantastiskt.

4 reaktion på “Keep on dreaming”

  1. Jag hoppas också att ni kommer iväg på en härlig resa där ni kan koppla av och bara vara! Det är ni verkligen värda. Kram ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.