Don’t you ever lose hope

Vi bokade resa idag och det känns så jäkla kul och så jäkla fuck you right back till cancern som trodde den kunde bombardera oss hur den ville där i början av juni. Nu har vi bokat 2,5 veckors semester och jag tänker ta dykcert. Vi ska dyka tillsammans i det finaste av vatten. Drömmen. DRÖMMEN.

image

7 reaktion på “Don’t you ever lose hope”

  1. Åååå, så härligt! Det är ni verkligen värda. Så mysigt att ha en resa att se fram emot! Kram till er bästa, bästa❤️❤️❤️?? Anita

  2. Vill inte på något sätt vara den som förstör glädjen. Tänk bara på att inga reseförsäkringar gäller om Elias skulle bli sjuk där borta. Flera uppmärksammade fall har funnits på senare tid. Försäkringsbolagen säger bara att eftersom sjukdomen fanns redan vid avresan så gäller inte försäkringen. Så skulle han bli sjuk där borta och behöva sjukhusvård kan det bli väldigt dyrt. Vet inte om man kan köpa en tilläggsförsäkring men det kanske är värt att kolla upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.