Paris och utflykt

img_7984

Paris maraton är bokat och jag är igång med löpträningen. Loppet är i April så än finns det tid. Men denna gång ska jag börja i god tid och försöka få in de långa distanserna så fort som möjligt. Idag blir det milen, det ska bli så skönt.

Jag är ledig i två dagar och imorgon åker vi till Es moster i Trollhättan, så mysigt ska det bli. Vi sover där en natt sedan på torsdag ska vi till Falköping för att besöka Santa Monica kliniken. Det är en klinik som sysslar med alternativ medicin. Såhär skriver dem på sin hemsida: 

Vår läkare och våra terapeuter har mångårig erfarenhet inom komplementärmedicin och alternativmedicin. Vi hjälper dig att utreda varför du har hälsoproblem och ger dig livsstilsråd och behandlingar för att hjälpa din kropp att läka sig själv. Vår filosofi bygger på att kroppen har egna resurser för att själv rena sig från miljögifter och slaggprodukter samt att reparera skador och motarbeta angrepp från bakterier och virus etc. Kroppen kan behöva hjälp i detta renings- och reparationsarbete. Hos oss får du ökad kunskap om sambandet mellan immunförsvar, kost, livsstil, mental hälsa och livskvalité. 

Vi har inte tagit några beslut alls. Än. Det vi ska göra är att vi ska träffa en läkare där för konsultation på torsdag. Men med tanke på Es kosthållning och hälsotänk med att boosta immunförsvaret så mycket som möjligt så går vissa av dessa behandlingar lite hand i hand och bredvid hans tänk. Inget beslut är dock taget, så vi får se. Men det ska bli spännande. Nu springspåret!

4 reaktion på “Paris och utflykt”

  1. Hej! Vi har gjort er resa, men för många år sedan. Jag förstår er vilja att prova alla vägar, men minns alla de som vi träffade i Göteborg på barncanceravdelningen, som betalade massor för något som inte i slutänden gjorde nån stor skillnad. Men ni måste besöka kliniken, det förstår jag, men välj inte bort vetenskapen. Kanske går det att kombinera på ett bra sätt. Ni är i våra tankar.

  2. Hej Ingegerd. Jag förstår precis vad du menar. Jag har själv varit väldigt kluven till detta. Slutgiltiga valet ligger såklart hos E och jag kan bara ge mina åsikter och värderingar. Men han köper inte allt heller lätt. Vi kommer att ha mötet med kritiska ögon och verkligen känna efter först. Jag ska erkänna att jag inte heller alls läst på så mycket om detta. Vilket vi också kommer göra noga innan beslut fattas, sen får vi se. tack för att du skrev 🙂 Vetenskapen kommer vi aldrig välja bort. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.