Att lyssna istället för att läsa

img_4630

Nu är vi hemma efter en mysig men kall helg. Det är alltid skönt att komma hem igen, borta bra men hemma bäst. Alltid. Min sysselsättning i bilfärden hem blev att lyssna på Sanna Brådings bok ”För mycket av allt”. Det var en sån där bok du inte kan sluta läsa. Det är en stark, ärlig och gripande bok som skildrar hennes hittills 35 åriga liv. ”Öppenhet ifrågasätts ofta i vårt samhälle och anses ofta vara något sämre än att hålla upp någon falsk fasad att gömma sig bakom”. Hon ifrågasätter detta och beskriver hur viktigt hon anser det är att vara öppen och ärlig mot sig själv och sin omvärld. Jag kunde dessutom ”läsa” denna bok hela bilfärden hem i mörkret. Eller lyssna, vilket var det jag gjorde genom tjänsten ”BookBeat”. Jag har inte riktigt förstått det här med att lyssna på en bok förut. Hade fått för mig att jag bara tycker om att kunna läsa en bok, ha något att hålla och bläddra i. Men det här med att lyssna på en talbok  är ju superbra och mysigt ju. Kommer definitivt fortsätta med detta.

p1070348

Både jag och Elias använder nu denna tjänst och det finns ju hur mycket som helst att lyssna på. Och det är så roligt för jag har genom bloggen ett samarbete med BookBeat så att ni som läser detta får en månad gratis om ni registerar er via den här LÄNKEN. Nästa bok jag tänker lyssna på blir nog den här, den här eller den här. Detta samarbete känns kul. Vi får ibland lite förfrågningar om samarbeten med bloggen men det har inte varit något som går hand i hand med innehållet, vilket är viktigt. Därför har v ej tackat ja tidigare. Det måste kännas bra. Det här känns som att det gör det, vi båda älskar ju att läsa. Denna tjänst är perfekt i höstmörkret.

Denna måndag är ledig för min del. Jag ska fixa i lägenheten och förbereda lite inför imorgon. Måste träna och tänkte om jag skulle ta en längre springrunda. Men seriöst? Hur mörkt är det inte ute, hur grått är det inte? Det är ju helt sjukt? Det är viktigt att mysa till det nu, med bra serier, te och mys. Försöka att ta sig till gymmet eller springspåret trots kyla och mörket, för vi behöver dom där endorfinerna/ må bra hormonerna! Kämpa på, låter det ju mest som, haha. Denna årstid är mysig, men tung. Så är det bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.