Pumpkin

Vi har en riktig hemmamyshöstdag idag. Har verkligen försökt ta mig ut för att springa typ hela dagen men det går bara inte. En snabbis på gymmet blev det iallafall. Jag som måste börja få in mina långpass nu inför Paris maraton. Hur ska detta gå? Har inte valt loppet för bästa träningstrrioden direkt. Men men… Här hemma fixas det med en pumpa från Elias brors land som görs fin och som dessutom ska tillagas ikväll! Blir spännande att se vad resultatet blir. Men nu blir det at gå ut i kylan med Alf the petitbacon. Myskväll is coming up!

img_4794img_4800

5 reaktion på “Pumpkin”

  1. Följer din/eran blogg men är så dålig på att uttrycka mig och skriva kommentarer. Vill bara säga att jag önskar er allt gott av hela mitt hjärta-

  2. Jag önskar er oxå det allra bästa❤️❤️❤️❤️O jag älskar E: s recept!! ❤️?Kramar från Anita❣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.