Men FUCK that

Godmorgon!

image

Ledig dag. Elias åkte tidigt imorse för att jobba lite med Esatto, men fasen vilken strulig morgon det blev. Ni vet när allt som inte får hända händer så han missade första tåget som var tänkt att ta. Och allt allt strulade. men vet ni vad han gör? Den här veckan har han fått reda på att kirurgi ej går, han har även fått reda på att han ej kan vara med i en behandlingsstudie han önskat. Det har varit en tung vecka. Men vet ni vad han gör? Jo, han tar ett djupt andetag och ger sig iväg, trots att allt allt han ville bara var att stanna hemma och SOVA. Vi lever just nu med en klump i magen efter det senaste beskedet. Oron. Trots att det nu i november gått tre år sedan beskedet så är det inget som är annorlunda för oss. Vi lever fortfarande ständigt med detta. Upp och ner går det verkligen, aldrig någonsin under dessa tre år har vi kunnat andas ut. Jag minns inte längre med jag tror att det är sex operationer, och fyra behandlingskurer. Men TROTS detta så lever vi och är glada. TROTS detta går vi upp på morgonen. TROTS när allt bara går fel så tar vi ett djupt andetag och fortsätter. Vet ni varför? LIVET pågår. Cancer pågår och härjar runt också, den gör som den vill. Men livet ska fan inte få göra vad den vill med oss. Vi STYR vårt liv. Vi lever ett liv med cancer, cancer lever inte ett liv med oss. Fuck that. 

Ville bara få ur mig det. Puss

imageimage

4 reaktion på “Men FUCK that”

  1. Enastående, härliga, bästa, bästa o helt enorma människor, är vad ni är! Styrka o massor med kramar till er! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Så otroligt fint och tänkvärt skrivet! Ni är så fantastiskt starka mitt i allt svårt, ni har förmågan att från negativa tankar och känslor vända skutan framåt igen, att hitta guldkornen i vardagen, att hela tiden ge cancern en rejäl snyting – ni är såå beundransvärda!! Tänker ofta på er och önskar er allt gott💙💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.