Varning för klaginlägg

Känslan av att kämpa på har väl aldrig varit mer påtaglig än idag? Hur mörkt kan det bli? Hur kallt kan det bli? Hur grått kan det bli? Och även om det här är utomhus, så letar sig bannemej allt detta sig även in inomhus. Och inte bara i huset utan inuti kroppen. Inuti själen. Jag beundrar verkligen dem som inte påverkas av detta. Jag är en sån som påverkas. Och denna vecka har varit tung. Och det blir som alla de där tunga känslorna letar sig in i en och slår rot ännu mer dagar som denna. Skulle vi kunnat sitta ute i solen, tagit ett kvällsdopp, grillat ute med några vänner… ja då skulle de tunga känslorna fasen inte vara lika tunga. Så frågan som ständigt ställs är. Varför då bo här? I detta nordiska tunga gråa kalla land? Om det nu är så jävla jobbigt allting. Ja det kan man fråga sig och det finns det väl en himla massa svar på egentligen. Haha… jag ville inte komma med ett skyll dig själv inlägg utan ett klaginlägg. Sorry för det men idag står klag högst upp på min lista. Så nu ska jag fortsätta med det.

Vi var ner och tog en fika nedanför oss. Det var mysigt. Jag åt en halv biskvi och en halv bulle och mår illa. Men vi försökte!img_4949

Imorgon ska jag och Emma till Stockholm. Det blir en utmaning. Det känns spännande och lite läskigt. Men det handlar väl om att utmana sig själv i det här livet? Vi ska till bauer media group och jag ska snart skriva mer om vad vi håller på med.

4 reaktion på “Varning för klaginlägg”

  1. Tillåt dig de här dagarna, men sen gäller det att tanka glädje! Ingenting är ju som det ska, eller hur! Ni är i våra tankar.

  2. Stor kram till er! Det är verkligen ett helvete ni går igenom och man får klaga! Tänker på er! <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.