U better hold on

…nej här var det dåligt med text nu igen. Jag har egentligen ingen anledning. Blogglusten går upp och ner. Denna vecka har livet rullat på snabbt och pirret i magen kommit allt mer ju närmre resan vi kommer. På onsdag är alltså tanken att vi ska åka iväg till solen. Det känns ju som att läget aldrig varit mer lägligt. För vem vill inte åka ifrån detta regnrusk? Det känns som en dröm att just nu få möjlighet att komma ner till solen och värmen. Och samtidigt som alla dessa härliga känslor börjar ta form och bubblar upp inom en så kommer även andra slags känslor som också vill ta plats. Känslor som oro, rädsla, ilska. Ungefär för en vecka sedan började E känns sig sjuk. Eller inte sjuk som i hög feber och sängliggande sjuk. Utan mer en diffus känsla av lite feber och en smärta som så smått börjar ta form runt hans lever och i ena axeln. Och jag ser ju. Jag ser direkt när han inte mår bra. Även fast han ibland sagt, bara för att han vill så mycket, att han mår bättre så ser jag.

Vi har pratat med sjukhuset och han har tagit prover. Proverna såg bra ut. Crpt (infektionsprovet) var något en aning förhöjt. Men inte så man misstänker infektion. Han ska nu ta nya prover på måndag sen får vi se. Och ja, där är vi just nu. Pirret av resplanerna har liksom avtagit som ni kanske förstår. Man vågar inte riktigt hoppas.

Man vågar inte tänka åt något håll. Vi får se om vi kommer iväg. Han har en telefontid med sin läkare på tisdag. Tänker att dem då får prata igenom alla alternativ.

Idag vaknar vi upp hos hans syster. Vi lagade mat här igår och kikade på idol. Mysigt. Nu blir det en lång mysig frukost.

img_5009 img_5011

8 reaktion på “U better hold on”

  1. Hoppas verkligen ni kommer iväg, själv är jag alldeles på pricken som du beskriver den första sjuk, den ska ni slippa

  2. Jag hoppas att ni kommer iväg på er resa, den som ni så väl förtjänar och behöver… men… om Elias inte är bra är det kanske ändå bättre att avvakta. För visst har ni avbeställningsskydd? Jag vet att det skulle vara en sådan besvikelse men det är ju inte lätt att njuta av en semester om kroppen är sjuk och hjärtat oroligt.
    Ja..det där känner ni ju bäst själva och jag hoppas som sagt att nu kommer iväg☀️✈️.

    Kram/Inger

  3. Är helt övertygad om att ni kommer iväg!❤️Av mig får ni massor av energi o styrka, lycka till o mängder av kramar?❤️. Jag har faktiskt gått o funderat den här veckan på om ni börjat packa ännu?! Klart ni har, klart ni åker!! ✈️ Nu önskar jag er en riktigt härlig helg o så ska jag tänka massor med positiva tankar till er o om er så vet jag att ni snart befinner er på en varm o solig strand☀️ Kram från Anita

  4. Å jag hoppas verkligen att E blir piggare och att ni får komma iväg och tanka energi ,sol och vitaminer. Stor stor peppande kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.