Väskorna är packade

… och imorgon bär det iväg. Elias mår fortfarande inte helt 100. Men bättre. Han pratade med hans läkare idag som misstänker att han har fått en gallgångsinflammation som blossat upp och ger de symtom han har. Självklart är man rädd för att symtomen har med cancern att göra och jag eller vi har varit ganska ledsna för detta de senaste dagarna. Såklart. Jag är så sjukt arg på den här förbannade sjukdomen som alltid ska förstöra. Jag hatar den maktlösa känslan jag alltid känner då sjukdomen gör sig påmind. Varför kan jag inte bara få ta ett trollspö och ta bort allt ont? Eller få ta över det onda. Det värsta som finns är att se dig ha ont. Det värsta.

Antibiotika är utskriven. Reseförsäkringen har vi stridit på så gott vi kunnat. Blanketter är ifyllda, samtal gjorda och mail skriva. Vi har dock ej fått helt klartecken om den än utan olika lite luddiga svar egentligen. Har man en obotbar cancer får man tydligen inte samma rättigheter som andra då man reser. Men. Vi har ombokningsbara biljetter. I värsta fall kan vi boka en ny biljett. Och vi tar risken. Herregud. Vi har kommit såhär långt. Elias tror själv att sol och hav kan ha en helande effekt. Så. Nu ska vi njuta. Min älskling och jag. TACK för fina ord.

 

Brist på annan bild blir det en gammal
Brist på annan bild blir det en gammal :)

 

17 reaktion på “Väskorna är packade”

  1. Ni kommer få det underbart på er välbehövliga resa. Många älskade kramar från mamma pappa Christopher John och Alf❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Önskar er en härlig resa med mycket sol och värme för både kropp och själ? Det är ni såå mycket värda??

  3. Nu är det hög tid att ni får vila njuta och samla massor med energi . Ha den bästa bästa resan någonsin . Kramar till er!!! <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.