Koh Lipe

… och efter ett dygns resande är vi äntligen framme på Koh Lipe. En helt helt fantastiskt fin ö. Vi känner oss nu itvilade efter en natts sömn, idag står snorkling, strandhäng och yoga på schemat. Jag blev lite orolig igår för Elias del, resan hit var lång med många moment och när till och med jag somnar sittande mot en stålpelare i en speedboat (haha) så förstår jag att han måste varit trött. Men som sagt så känner vi oss båda pigga och glada idag. Men vi kommer ändra lite i våra tänkta planer. Det var Elias och hans gamla backpacker ådra som bokade vårt första boende på Koh Lipe, och ja… den bungalowen kan man nog blåsa omkull. Mysig, absolut men enkel. Och vi känner nu att eftersom vi inte är 20 längre. Samt att E behöver mer bekvämlighet så funderar vi på att om fyra dagar byta ö och boende till Koh Lanta, innan vi åker vidare till Koh Mook där vi har bokat boende för tre nätter och sedan avslutar vi med Bangkok. Det känns som en bra plan. Och imorgon börjar min dykcertifikat kurs! Nervööööst och spännande.

img_5209
…frukosten för mig nyss bestod av frukt och yoghurt.
img_5210
… stor avokado sallad för Elias
img_5220
… och här hänger vi idag!

5 reaktion på “Koh Lipe”

  1. Åh Koh lipe. Är så fint där! Se dock upp för fiskar som bits. Både Johan och jag blev biten i vattnet där haha. Vilken sida bor ni på? Vi bodde också i Bungalow men hade nog också valt lite bekvämare boende idag 🙂

  2. Åh har ni också varit här Sandra? Vad riktigt 🙂 Vi bodde på pattaya beach först men har nu bytt sida och bor på sunrise beach. Var bodde ni? Haha varför det för fiskar? Ska se upp 😉 stor kram. Hälsa Johan, Elias hälsar också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.