Dag ett; check

Dag 1 check på dykarkursen. Vi gjorde två dyk varav ett på 7 meter och ett på 12. Imorgon ska vi gå ner från stranden och göra övningar ståendes under vattnet. Tvärtom metoden? Känns ju mer logiskt att börja med det, haha. Men det var bra att köra pang på rödbetan också. Men lite läskigt var det allt och jag är stolt över mig själv som fixade det. Min mask läckte hela tiden vilket var sjukt irriterande. Hoppas på bättring på den punkten imorgon. Jag gick faktiskt och köpte en egen nyss. Dykcentrets masker kändes inte helt stabila.

Annars så har vi nu bytt boende till en himla mysig bungalow. Med betydligt bättre fläktsystem. Vi båda fick lite panik över den omkullblåsbara bungalowen, speciellt efter råttbesöket. Så detta kändes väldigt bra. Vi får se hur länge vi stannar och om det blir Koh lanta eller inte, men det lutar åt det om några dagar. Vi tar massage varje dag och njuter. Äter gott och har det bra. Här kommer lite bilder;

img_5248
Nya boendet

img_5249

img_5246
Såg denna lilla nyss. Gullen sov sött i en flippflopp toffla
img_5247
Mycket god frukt finns det

6 reaktion på “Dag ett; check”

  1. Ibland läcker cyklopet om det är för hårt spänt. Det ska bara precis sitta fast och sen gör ”trycket” från vattnet resten…Ha en härlig undervattensdag??

  2. Så häftigt med dykkursen! Förstår att det kan kännas svårt och läskigt i början, särskilt när ni begav er ut i vattnet direkt. Hoppas dock du kommer gilla det lika mycket som jag gör ?! ❤️

  3. Aha! Tack för set tipset Kicki. Tänkte på det när jag dök och resterande dyl funkade cyklopet super 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.