Stolt

…and I did it! Dykcertifikatet är mitt efter gårdagens två sista dyk och teorislutprovet. Jag är stolt över mig själv därför att det alltid varit min dröm att ta certifikat ända sedan jag gjorde ett discovery dive i Indien för sex år sedan. Men jag gillar inte trånga utrymmen och en sådan känsla kan infinna sig då man dyker. En helt främmande miljö och det går inte att bara simma upp till ytan om man känner sig obekväm. Så även fast jag älskade den nya fantastiska världen jag upptäckte vid dyket i Indien så var det en utmaning att faktiskt fullfölja den. Och ärligt talat så tänkte jag under första dyket, dag 1 att – nej, det här var ingenting för mig ”bra då vet jag det”. Elias pratade mig dock tillrätta och sa att jag koooommer känna mig mer och mer bekväm efter varje dyk jag gör. Och han hade ju såklart rätt. Såklart valde jag att fortsätta. Kan inte göra annat när jag väl bestämt mig och det är jag glad för. Underbara värld som finns där nere alltså. Helt fantastiskt! Mindfullness som inte liknar något annat. Vi (jag och mitt lilla dykteam på tre personer, jag en italienska och en grek) har sett så många olika fiskar och koraller. Allt från muränor, stora svarta ålar, cuttlefish (en slags bläckfisk) till baracuda. Älskade det verkligen.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with p5 preset
Dykbåten

Så nu äntligen kan jag också slappna av om dagarna. Det har varit intensiva tre dagar med dyk och plugg, men idag låg vi på stranden hela dagen och läste (något annat än dykboken). Vi har hittat världens finaste lilla vik, ska ta bilder och lägga ut sen.

Annars så planerar vi för fullt hur vi ska göra. Elias kommer att åka iväg direkt när vi kommer hem igen. Han pratade nämligen med Arcadia kliniken igår via Skype. Skriver mer om det senare…
img_5301

img_5303

Processed with VSCO with f2 preset

3 reaktion på “Stolt”

  1. Fina, underbara, härliga ni och grattis till ditt dykcertifikat?❤️☀️Ha fortsatt härliga dagar i värmen o njut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.