Morgon på Koh Lipe

Morgon yoga kl sju. Vi försöker hitta lugnet vilket alltid är viktigt i vår stressiga tid. Yoga är ett sätt som funkar. Och kan man yoga på härligare sätt än såhär? Tror inte det. Efter yogan blev det frukost och snart ska vi bege oss till den finaste lilla viken. Behöver jag säga att vi älskar livet här och inte vill åka hem?

img_5354

img_5361

img_5360

img_5347

 

4 reaktion på “Morgon på Koh Lipe”

  1. Hej! Älskade lilla Lipe. Bor ni på mysiga Castaway på Sunrise? Längtar så tillbaka till stämningen, att få gå barfota i den varma sanden, hälsa på hundarna, all färsk god frukt, ja bara vara. Ha en härlig semester. Kram från en följare

  2. Hej minna! Ja vi bor på castaway på Sunrise beach. Fantastiskt ställe. Visst är det mysigt. Vill aldrig åka härifrån! Kul att du också varit här. Tack för din kommentar. 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.