Ändrade planer

Idag regnar det här borta. Vi sitter på hotellets restaurang och äter frukost. Vi har ändrat lite i våra resplaner. Tanken från början var att vi åtminstone skulle se en till ö innan vi åker in till Bangkok. Vi hade bokat Koh Mook för tre dagar. Vi har nu strukit de planerna och tar Bangkok direkt istället, och har bokat om hemresan till tre dagar tidigare. Elias mår inte hundra som sagt och känner att det blir för tufft att byta ö. Det blir ju två till resdagar i speedboat isåfall och det blir för tufft. Så vi hoppar över Koh Mook och åker direkt till Bangkok och vad det set ut nu så gjorde vi helt rätt i det för det ska tydligen komma monsunregn över öarna. I Bangkok ska vädret vara bra. Idag ska vi byta Bungalow till en som ligger närmre stranden. Annars inga planer. Stranden såklart om regnet ger sig. Det märks att det inte är högsäsong här än. Ingen turismhysyeri, lugnt och skönt på stränderna och även på restaurangerna. Så himla skönt.

img_5384 img_5366

En reaktion på “Ändrade planer”

  1. Ser så underbart ut. Så overkligt att sådan ondska ska behöva invadera ert liv, Elias kropp. Ta hand om varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.