Inte än…

Jag var så rädd att vi inte skulle hinna hem, att Elias inte skulle orka. Han vaknade igår med hög feber och var inte alls i skick för en flygresa. Han fick antibiotika och sedan pratade vi med läkaren där nere. Efter många överväganden fram och tillbaka bestämde vi oss för att boka om flygbiljetterna och försöka ta oss hem senare på kvällen. Läkaren trodde det skulle gå bra, trots hans skick. De kunde ordna en bra taxi till flygplatsen, på flygplatsen fick vi hjälp att ta oss till gaten. Vi bokade in Elias på premium biljett, jag och Linnea blev också uppdaterade (go lufthansa!). Och resan hem gick förvånansvärt bra. Var så orolig. Men, nu är vi hemma. Hemma i vår fina underbara lägenhet. Hemma hos familj och vänner. Det känns tryggt.

Och idag känner jag sådant lugn. Smärtlindringen (morfinplåster) fungerar superbra. Ingen smärta. Jobbigt med andningen pågrund av lunginflammationen men förhoppningsvis ska antibiotika hjälpa snart. Det var meningen att vi åkte till Tyskland. Nu känner jag mig så tacksam för det. Vi fick så bra bemötande och Elias har fått ett sådant lugn. Innan vi åkte dit var han så stressad och hade mycket ångest. Nu är han så lugn. Det fanns en mening med att vi åkte dit.

Idag har hans familj varit här. Medans Elias har vilat har vi pysslat i lägenheten. Packat upp, tvättat, bakat mjuk pepparkaka så hela lägenheten luktar jul.

Jag är fast besluten att hålla hoppet och modet uppe. Det finns ingen vits med att lägga sig. Jag är så ofattbart ledsen att detta händer och ibland sveper de känslorna fullkomligt över. Men jag tänker hålla hoppet uppe. Jag tänker ha en positiv energi omkring mig. Så den sprids till min älskade man. Inte än. Jag tänker inte ge mig än.

img_5686

31 reaktion på “Inte än…”

 1. Blir så glad att läsa att ni kommit hem till er lägenhet och nära och kära, att ni känner ett lugn och att Elias slipper smärta. Ni är ett fantastiskt team, så starka tillsammans?

 2. Har följt din blogg ganska länge och känner så med er och dig. Känner en liten del av din smärta genom varje ord. Omänsklig situation som ingen borde behöva klara av. Tänker på er ❤️

 3. Jag är glad att ni är hemma! I trygga kärleksfulla händer, omfamnande, smekande varsamt .Tid är bland de
  värdefullaste vi har och jag upplever att ni förvaltar den så väl! Många varma kramar

 4. Så fina ni är. Vilken styrka att flyga tur och retur till Tyskland och låta Elias få sin vilja igenom. Skickar styrkekramar i massor.

 5. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 6. Lotta, har läst din blogg länge och du verkar alldeles fantastisk. Elias också såklart. Er kärlek och lojalitet till varandra fullkomligt lyser mellan raderna. Det finns såklart inga rätt eller fel i sådana här situationer egentligen (har själv varit där med min älskade mamma), men du gör precis allt, allt rätt. Jag hoppas att du får sova lite inatt. Varma hälsningar från en läsare

 7. Skönt att ni är hemma.Våra älskade dotter och svärson.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Mamma Pappa.

 8. Åh så skönt för er att vara hemma. Och så skönt att det känns lugnt. Hoppas innerligt att det fortsätter så och Elias får vara smärtfri.

 9. Du är fantastisk, du finns där och du ser till att det blir så bra det bara går. Välkomna hem. Ni är med oss, i våra hjärtan, i våra böner. Vi har ju gått samma väg som du går nu.

 10. Så skönt att ni är hemma och att Elias är lugn och smärtfri❤️✨
  Att du håller positiv energi runt E är fantastiskt och det visar på din styrka och din kärlek❤️
  All styrka o kärlek till er båda och till era nära och kära❤️❤️❤️

 11. Bästa Ni , så skönt att ni är hemma hos oss nära o kära?Finns alltid i Våra tankar!!❤️?❤️?❤️?❤️??❤️?❤️?

 12. Så otroligt skönt att höra att ni kommit hem, och att ni båda känner lugn och trygghet. Ni har funnits i mina tankar hela dagen, även fast vi aldrig träffats. ❤️
  All styrka till er!
  En medmänniska

 13. Så otroligt skönt att höra att ni är hemma <3 Och att Elias mår lite lite bättre. Försök att fortsätta hålla den där positiva energin, det är det bästa och finaste vi kan göra för dom vi älskar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.