En dag i taget

Idag mår Elias lite bättre. Är så glad för det. Han verkar ha börjat svara på antibiotikan och har fått blod. Vi har nu suttit och tittar på adventskalendern och musikhjälpen en stund. Nu sover han igen. Jag ver inte hur man sla tänka alltså. Även fast Elias är trött så har han inte gett upp. Han kommer aldrig att ge upp. Så är det bara. Och att se den glöden hjälper även mig att få energi. Och jag märker att den tanken om att inte ge upp stärker mig. Så jag har valt att tänka så. Eller att överhuvudtaget inte gå några händelser i förväg utan ta en dag i taget. En dag i taget.

Idag ska jag och Linnea laga veganska hamburgare och sen kommer Elias pappa med en julgran som vi ska klä. Känns som en bra plan för denna dag.

img_5692

4 reaktion på “En dag i taget”

  1. Så skönt att ni är hemma!Vad roligt att ni kan klä granen ikväll! Ta vara på dagen – det vet jag att ni gör!-ni är fantastiska!- Tänker på er!???kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.