Finns bara du

Saffranskaksbakning stod på schemat idag. Både lchf style och vanliga. Älskar den härliga doften som sprids i hela lägenheten. Elias satt i soffan och försökte hänga med så gott han kunde. Han var till och med in i köket och ville hjälpa till. Köket och framförallt bakning är ju hans arena så det var nog svårt att helt släppa loss mig i köket utan övervakning. Sedan kom bästa Anna och David hit. Så mycket fina minnen vi fyra har tillsammans. Vi kikade igenom lite bilder vi inte sett än från Thailand. Älskar att vi gjorde den resan. Men såhär nu känns det ofattbart att det bara var tre veckor sedan vi åkte. Ca en vecka sedan vi kom hem. Förbannade lömska cancer. Hur kan det vara så. Elias sover ikväll. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han är piggare imorgon. Jag och hans syster Linnéa lagar mat. Ofattbar situation. Hur kan livet vara såhär.

img_5711

9 reaktion på “Finns bara du”

  1. Ja hur kan livet vara såhär. Ofattbart. Hemska otäcka cancer. Vi HATA R cancer. Men du är helt fantastisk. Stor kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.