Tack

img_5712Stort varmt tack. Verkligen. För alla kommentarer och varma ord. Även om jag inte orkat svara på alla personligen så läser jag varje kommentar och varenda en värmer så. Det är fint att se att det finns så många fina människor som på riktigt bryr sig så mycket om andra. Att vi bryr om oss varandra och skickar värme och kärlek. Det är så fint och hoppfullt. Tack.

23 reaktion på “Tack”

 1. Man blir berörd och påmind att uppskatta livet man har!❤️❤️❤️Med vänlig hälsning, från en annan Västeråslöpare som lovar att säga hej nästa gång jag möter dig på björnöns spår eller Gäddeholm. Önskar dig och din man så mycket tid tillsammans som det bara är möjligt!

 2. Lotta och Elias så mycket som jag tänker på er. Ni berör mig så mycket för att ni orkar o vill dela med er av livets med och hemska motgångar.
  Redan innan min son fick Cancer följde jag er blogg men nu har jag fått mer förståelse så klart för allt .
  Kram till er båda ❤️

 3. ❤️❤️❤️ och tack till dig Lotta och tack till Elias. Utan bloggen hade många av oss haft svårt att förmedla till er att vi hela tiden finns med er. Det betyder mycket tillbaka. ❤️❤️❤️

 4. Om några ord kunde hjälpa, om mina och andras erfarenheter kunde hjälpa…då hade vi alla burit er genom den svåra tiden. Nu fungerar det ju tyvärr inte så men det ända jag kan säga är..var i det, ta varje stund på allvar, både du Lotta och Elias. Ni ska båda vidare, inte tillsammans men med det ni har/har haft. ❤️❤️

 5. Tack för att du delar med dig Lotta! Trots att jag inte känner er så känner jag så starkt för er genom det du skriver och förmedlar genom bloggen. Jag kan inte tänka mig vilken smärta och overklighet ni upplever just nu. Men hoppet och kärleken lyser igenom allt du skriver.
  All kärlek till er! ❤️

 6. Har följt er i tysthet genom hela er resa. Så fina ni ör och så fel det är som händer. Finns inget som kan göra det lättare men ändå skönt att många bryr sig. ❤️❤️❤️

 7. Du till och med har kraft och ork att tacka dina bloggläsare, det visar ytterliggare på vilken stark å fantastisk å underbar människa du är lotta!!Det ni nu går igenom är totalt omänskligt !!har gått igenom samma sak där den den där jä–a cancern tog min dotters pappa han var bara 34 år! Jag har många gånger tänkt när ja varit ute å gått här ivästerås att om ja såg dig å elias å Alf så skulle ni få en stor kram alla 3 fast ja i nte känner er !men ni berör mig så enormt ni fina människor!!Å ja vill i allt mörka ge er ett tipps gå ut å köp en fin blommande tålig växt som elias bestämmer ,och så pratar ni om tecken ,fast de är jobbigt nu men de kommer att ge mycket sen.stor kram till er!❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 8. Fina goa Lotta och Elias! Jag har följt er ganska länge. Ni är två underbara ungdomar, så inspirerande! Det ni går igenom är så omänskligt det bara kan bli. Men vilka fantastiska kämpar ni är, Önskar er en fin lördag??

 9. Tänker på Er, Elias, Lotta, ni är fantastiska o jag saknar ord. ❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?Massor av styrkekramar!

 10. Kan bara säga att ni är helt grymma!

  Mängder med styrkekramar till er!

  Fuck cancer, finns inget mer att tillägga!

 11. Det har tagit ett tag för mig att inse att jag ju faktiskt umgicks ett tag med Elias och David för säkert 15 år sen.
  Jag som aldrig följer bloggar har av någon anledning fastnat här utan att riktigt förstå varför. Men nu när poletten trillat ner kommer en del minnen tillbaka. Jag minns Elias som väldigt snäll, trygg och framförallt stark.
  Den styrkan, tryggheten och snällheten verkar han ha behållit och jag hoppas att det ska kunna hjälpa honom att slå cancern på käften.
  Hoppas så att han ska få må bättre snart och att ni ska kunna få det liv tillsammans som ni drömmer om. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.