En bild

En trött dag idag. Igår var det ändå en helt okej dag. Idag är det mestadels sömn. Smärtlindringen har ökats upp. Hoppas den hjälper bra nu, hittills verkar det som det. Det här kan man bara inte förbereda sig inför. Även om jag har förstått att denna tid kommer komma sedan dag ett. Och du är liksom inte riktigt med. Mestadels är du i din egen värld och det är både smärtsamt och skönt. För mig alltså. Du har ett lugn och det känns skönt. Vi försöker nu göra allt för att underlätta med allt som kan underlättas. Många hör av sig och vill komma förbi. Och det uppskattas verkligen. Men just nu tar varje besök mycket energi för Elias. Vi måste prioritera besöken tyvärr. Men som sagt så uppskattas frågan för det visar på värme och omtanke. På fina kärleksfulla människor.

Jag tittar igenom bilder från Thailand och blir så varm. Och jag saknar redan allt. För du finns inte riktigt där som förut. Jag som alltid vill ha dig kvar. Hur kunde det bli såhär. Jag ska göra allt så denna tid blir så fin, lugn och varm som det bara går.

Jag förstår inte hur det kan gå så fort. Jag hade inte en tanke på det under våra dagar i Thailand. Vi pratade som vanligt om den kommande framtiden, om julen och julklappar, om hur vi vill göra i lägenheten.

Här är en bild från ett massageställe där man alltid fick te efter massagen. Fotmassage varje kväll. Som vi älskade det. Älskar denna bild.

img_5721

57 reaktion på “En bild”

  1. Mina tankar finns hos er båda! ❤️Tänk på er själva nu och er värdefulla tid. Försök vila när tillfälle ges för att orka med. elias måste ha en enorm vilja och styrka som orkade med Thailandsresan när han var så sjuk. Han ville verkligen dela den med dig. Kram ?

  2. Så många ni har berört med er resa, så många ni har stärkt & tröstat. Ni har en makalös styrka, en vacker kärlek och en insikt om livets skönhet, skörhet & värde. Ingen, absolut ingen ska behöva gå igenom detta! Så orättvist, så tungt…
    Ni har funnits i mina tankar länge, trots att vi är okända för varandra. För vad det är värt så försöker jag ofta ”skicka” kraft & värme.
    Hoppas såå att ni får en lugn och värdig tid. Elias kommer alltid att finnas hos dig, och Lotta du är så fantastisk, ni är båda fantastiska! Vackra medmänniskor ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.