Han är bara så

Dag för dag. En dag i taget. Igår var en mer pigg dag. Idag är en mer trött dag. Om det kommer vara så ett tag nu vet jag inte. Jag vet inte mycket just nu. Jag vet bara att det gör väldigt ont och att det är fruktansvärt. Det vet jag. Elias har spridning i levern. I princip hela levern. Men övriga kroppen är fri. Han var varit så ofantligt stark och fortsätter så vara. I sitt sönntöcknafe tillstånd frågar han sjuksköterskorna som kommer om dom vill ha lite fika. Sån har han alltid varit. När han precis hade fått det hemskaste av alla hemska besked han fått under dessa tre år efter senaste röntgen och vi blev utskriva med orden att dom ej kan göra något mer stannade vi påvägen hem för att hämta upp Elias bror i Vasastan. När vi har bott och lånat hans lägenhet förut brukade vi köpa gott bröd från ett bageri som finns där. När vi var där nu senast helt förstörda efter beskedet frågade Elias mig om han inte skulle gå och köpa en kaffe och bulle till mig därifrån. Sagt och gjort men det gjorde han. Vi satt och väntade i bilen på hans bror och hade precis fått ett fruktansvärt besked. Jag tycker den situationen beskriver honom så bra. Sån är han, min man.

img_5727
Vi försöker julpynta så mycket vi orkar. Så att vi ska orka
img_5726
Fick så fina blommor av några tjejkompisar. Tack ❤️

13 reaktion på “Han är bara så”

 1. Finner inga ord!men har skickat kramar till er genom världens bästa gyminstruktör!!som ni kommer få från mig, när ni träffar henne .❤❤

 2. Han låter som en fantastisk person, din man.
  Hoppas han får den bästa möjliga hjälpen mot smärtan.
  All styrka och julfrid till er!
  ❤️

 3. Jag började följa din blogg när min man blev sjuk i cancer. Förstår vad ni går i genom. Denna blogg har hjälpt mig enormt mycket. Ni är fantastiska❤️ Ta hand om er så gott det går. Tänker på er mycket

 4. När min man fick sitt cancerbesked började jag leta runt på nätet efter information och snabbt hittade jag din blogg. Den har varit till stort hjälp i att bearbeta och ta in allt, och den har gett mig mycket stöd i att hantera livet med denna hemska sjukdom ständigt närvarande. Tack för att du delar med dig!
  Tänker på er ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.