Tankar


I tre år har vi levt med en bomb vi vetat förr eller senare skulle smälla. Och vad vi har kämpat. Det är mycket som bearbetas och som gås igenom i tankarn just nu. Alla resor, alla högtider, bröllopet, minnen. Tankemässigt förstår jag. Jag förstår. Men känslomässigt. Mina känslor är inte där än. Mina känslor kommer inte vara där förän dom tvingas vara där. Sålänge du finns här. Minnena är så fina men dom gör så ont.

img_5720o

 

18 reaktion på “Tankar”

 1. Finns inte ord…& ändå så gör du just det- sätter orden så varsamt & fint. Önskar det fanns något som kunde lindra er gemensamma smärta. Tillåt dig att vara just där du är & behöver vara. Omge dig med dem du behöver, & behöver du lite ensamhet så låt så vara. Ni har kämpat så väl ❤
  Sänder en varm bubbla av omtanke & hopp om lindring som jag önskar att ni kunde svepa in er i.

 2. Du skriver så vackert om din E och ert liv mitt i allt ert helvete. Jag önskar önskar och hoppas på under så ni får ha varandra! Många många kramar till er två!!! <3 <3 <3

 3. Min mamma hade precis samma sjukdom som E. Man visste men ville ändå inte förstå. Hon var också väldigt bra på att ta vara på sina dagar under den tid som hon levde med vissheten om obotlig cancer. Jag minns så väl bergochdalbanan och glasbubblan som man levde i som anhörig, den påminner om det som du beskriver så fint och bra. Man vill bara vara i nuet men ändå kommer hjärnspökena på besök och tar en framåt i tiden med tankar om vad som sker sedan, längre fram med både den som är sjuk och dem som blir kvar. Jag önskar er allt gott och att hjärnspökena håller sig borta så att ni kan får vara ifred med varandra. Varm kram! //Tessan
  PS Vilken skrivartalang du är! Jätteduktig är du

 4. Tillåt tankarna att få ta plats en stund. När de kommer försök att bestämma att begränsa dem till en viss tidsbegränsad stund. De kommer alltid att finnas där och de går aldrig att trycka bort helt men ge dem fullt utlopp en liten stund när du är ensam. Det är svårt men har fungerat för mig i perioder då sorgen varit så otroligt tung. Kram Cilla ❤️

 5. Vill skicka all styrka, mod och kärlek till er alla. ❤❤❤ Det är så orättvist, fruktansvärt.. ?❤

 6. Så oerhört sorgligt allting!❤️ Du kan verkligen sätta ord på dina känslor, man känner så med dig/er. Du skriver så fint och ärligt!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.