Dagen

Igår hade Elias en lite piggare dag. Det värmer alltid så mycket och man försöker suga i sig den energin man får av dessa stunder så mycket det bara går. Han satt uppe en stund i soffan och kikade TV med oss, somnade där men det var mysigt. Vår vän Anna kom förbi och tittade lite TV med oss. Vi hade en jättemysig kväll. Det är som att man suger åt sig varje liten stund då E är piggare och mår så mycket bättre på en gång.

Vi försöker också komma iväg lite ibland. Vi har ju bara varit i lägenheten sedan vi kom hem för en vecka sedan. Men vi försöker komma iväg en liten stund varje dag, jag och Linnea, hans syster. Utan henne hade det här aldrig gått. Vi är ett superteam och har varit från dag ett. Älskade Linnea. Men vi måste också få energi ibland. Vi måste tillåta oss själva att komma ifrån för att tanka på energin. Det inser vi. Och som många också skriver här.

Idag kanske vi tar en promenad ut en stund. Vi får se, men Elias har sagt att han gärna vill det. Just nu vilar han, så får vi se senare. Snart är det julafton. Vi ska försöka göra julafton till en så lugn och varm dag som det bara går. Jag är tacksam att det verkar som att vi får uppleva den dagen tillsammans. Det ska bli en bra dag.

Hittade en så otroligt härlig bild Elias tagit från Thailand. Älskar den.

gopr0907

14 reaktion på “Dagen”

  1. Önskar ni får en riktig fin myysig jul.? du är så positiv ändå och tar vara på allt.det är så härligt.tankarna går till er❤

  2. Elias, Lotta och Linnea. Ha en fortsatt fin dag och jul tillsammans ❤️❤️❤️
    Tänker så mycket på er.
    Kram från oss.

  3. Jag önskar er en fridfull jul med många fina minnen och gemenskap att ta med er vidare. Jag tänker på er och vad ni måste gå igenom tillsammans. Så fruktansvärt orättvist livet är men så fantastiska ni är i att möta livet som det är. Cilla

  4. Vad skönt att Linnea och du är ett sånt bra team- kan tänka mig att det är ovärderligt! Hoppas ni nu får lugna fina juldagar tillsammans med Elias.?❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.