Julstress?

Hopp och förtvivlan. Varje liten stund, varje minut, varje sekund du är med oss och orkar vara närvarande betyder allt just nu. Idag har varit en trött dag. Men en stund nu på kvällen gjorde denna dag.

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Kände av julstressen en stund idag då jag kom iväg en timme till ett köpcenter. Antar att den blir extra kännbar just nu. Förstås. Men jag fattar bara inte hur livet kan fortgå precis som vanligt utanför vår bubbla.

img_5764

14 reaktion på “Julstress?”

  1. Önskar att ni får en fin julhelg, då oron kan ställas undan någon stund då och då. Njut av de fina stunderna och bevara dem i ditt hjärta. Ni finns i våra tankar och böner.

  2. Tänker på er. Vi är i en liknande situation. Mannen svårt sjuk i cancer i gallvägarna med spridning. Känner att vi är i en parallell värld. Hoppas ni får en fin jul?!

  3. Fina ni. Jag har tänkt på er så mycket i julstressen, och känt ett sånt lugn. Du är så klok Lotta. Dina ord fastnar. Jag stressar verkligen ner och tänker på vad som är viktigt i livet. Kram på er. Och hoppas ni får många fler fina stunder. Och att Elias får ett lugn. All kärlek till er trots att vi inte känner varandra. Fuck cancer.

  4. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Våra älskade .Mamma Pappa.

  5. Små stunder av lycka det som tillsammans blir livet. Jag förstår att världen utanför ert liv känns långt borta och att denna eviga julstress känns totalt främmande. Det viktigaste är att vara tillsammans! Kram och en rofylld jul önskar jag er. ❤️Cilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.