God jul

Idag försöker vi njuta så mycket som möjligt av lugnet och av varandra. Vi öppnade julklappar i sängen tillsammans imorse och åt sedan lite julgröt och kikade på julkalendern. Elias är trött. Han sover mest. Väldigt djupt. Men jag försöker vara tacksam att han är med oss denna dag. Försöker njuta så mycket det bara går av varje stund tillsammans. För när tanken slår mig att det kanske inte kommer bli så så länge till går jag sönder. Idag säger vi som Ung Cancer. God jul och Fuck jävla helvetes skitcancer.

Bild lånad av Ung Cancer
Bild lånad av Ung Cancer

25 reaktion på “God jul”

  1. Önskar er båda en God Jul ? Tänker på er och tänder ett ljus för er idag. För 14 år sedan var julen likadan för mig och min man. Förstår alla dina känslor. Var rädd om dig! Hälsningar Britta

  2. God jul, hoppas ni får lugn och ro. Jag är glad att ni är hemma och att Elias har en så stark och omtänksam fru vid sin sida.

    Kärlek och fuck cancer
    // En gammal naprapatkollega

  3. Ja fucking jäkla cancer skit? !! ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. Njut av värmen tillsammans med varandra fina ni och ta vara på julhelgen ❤ God Jul underbara ni? ❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.