Tom

Känner mig bara så extremt tom. Elias sov för det mesta. Hade ett par vakna tillfällen. Han åt delvis lite. Somnade. Vaknade och ville poppa popcorn och ta en promenad. Sagt och gjort. Han har alltid varit envis och vetat vad han vill. Vi tog en promenad runt huset med mina bröder och åt sedan lite popcorn. Jag vet att han kände att det var julafton. Han gjorde det bästa av dagen och jag älskar att vi fick den tillsammans. Jag känner mig bara så extremt tom.

img_5824

31 reaktion på “Tom”

  1. Hej Elias och Lotta. Jag tänker på er varje dag. Ni är så fina människor. Kram Conny Beijar ❤❤❤❤❤

  2. Så fina ni är! Jag hoppas du får och orkar ta emot professionellt stöd i denna svåra tid i era liv. Kram Cilla ❤️

  3. Utan att jag känner er, känner jag mig också tom… Är själv drabbad av cancer men hoppas givetvis överleva. Din blogg, med en anhörigs perspektiv har varit, och är, så oerhört värdefull och betydelsefull för mig!!! Min man är en jätteviktig stöttepelare men jag har inte alltid förstått ”hans sida av saken”. Det har du hjälpt mig med… Jag önskar er all lugn och ro som ni kan få och att ni får ”ha varandra” inför det slut som förmodligen väntar. Kram, Veronica

  4. Ni verkar verkligen vara fanastiska människor, jag tänker på er och vill skicka kärlek och styrka! ❤️❤️

  5. Livet är så orättvist❤️ Ta vara på varandra och stunden, om mirakel kan ske så önskar jag så innerligt att ni fick vara med om det❤️ All kärlek och styrka till er❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.