Glädje i minnen

Varje djup sorg har en förlorad glädje till föremål. Tappa inte bort denna riktning.
Låt inte sorgen glömma sitt ärende.
Sorgen är den djupaste ära som glädjen kan få.

Svårt att ta in men jag tycker denna text jag fick i kommentarerna skriven av Harry Martinsson var så fin. Jag får en sådan glädje när jag tänker på alla fina minnen. Sorgen i minnerna gör sig ständigt påmind men genom våra minnen finns du fortfarande kvar. Glädjen i våra minnen får mig så varm. Det finns så många. Och i min fantasi är du hemma i vår lägenhet och tittar på en serie. Jag ska bara komma hem så finns du där. Elias. Idag är det svårt att ta in. Jag ska iväg till våra vänner ikväll. Det är idag tre år sedan du friade. Jag ska skåla i glasen du köpt för ikväll. Jag ska skåla för dig och för oss. Jag vet att du kommer vara med mig ikväll.

img_5860

23 reaktion på “Glädje i minnen”

 1. Vilken snygg kille. Hoppas du får en hyfsad kväll. Klart han är med dej. Såg en kommentar om någon som tyckte du skulle skriva en bok. Jag har tänkt detsamma. Gör det. Du utrycker dej så otroligt bra. Tidigt att tänka på förstår jag. Maraton i Paris. Jag vinkar från soffan.Kram.

 2. Så klart Elias är med dig❤️Jag önskar dig o dina vänner en fin kväll o ett riktigt Gott Nytt År! Men en dag i sänder du härliga, fantastiska o helt underbara människa ❤️Styrkekramar från mig❤️

 3. Vi tänker på dig, faktiskt er, varje dag och gänget på kontoret pratar mycket om Elias. Ta hand om dig och igen så får du säga till om vi kan göra något för att underlätta för dig. Massor med varma hälsningar från Esatto

 4. Klart att Elias är med ikväll och även framöver. Du är den mest fantastiska människa jag vet. Har följt din blogg i flera år och hoppats och bett att ni får ett liv tillsammans. Fantastiska människor som du och Elias måste bara få leva tillsammans. Livet är inte rättvist. Hoppas du finner lycka och glädje så småningom. jag säger som mina småsyskon sa efter att de blivit föräldralösa som 13 och 17 åringar. Det finns bara en väg och det är framåt.
  Stor varm kram till dej fina , starka , empatiska och otroliga Lotta.

 5. Gott Nytt År Lotta❤️
  Elias kommer alltid finnas med dig❤️
  Var rädd om dig❤️
  Kramar till dig❤️

 6. Vilken fin bild och så fint du skrivet! Jag är övertygad att han finns med dig! Varit med om liknande som ni har gått igenom och kände närhet när han gick bort. Kram❤️

 7. Fina Lotta! ❤
  När tiden är mogen, vet jag att du skulle kunna skriva en fantastisk bok. En bok som berör men även som kan vara till hjälp för andra. Sorgen är obeskrivlig och måste få sin tid. Du är stark och klarar det. Elias kommer alltid finnas med dig.
  Kram Caroline

 8. Hej Lotta! Jag kände Elias som klasskompis och fick lära känna honom ännu bättre då han tog över kliniken efter mig i Haugesund. Vet att han älskade att fiska och resa. Han berättade varmt och med inlevelse om er resa till Goa :).
  Elias var en fantastisk människa som kommer bli väldigt saknad.
  Ville skriva detta till dig, och att jag tänker på dig . Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.