Körsbärsblommor I Kungsträdgården

Minns när vi var på Laleh i oktober. Din present till mig och med bästa platserna längst fram. Du var så nöjd och jag med för den delen. Kikar konserten på SVT just nu. ”…om jag bara får ordning på alla stenar så kanske allt kommer bli bra, alla fåglar som får bygga bo i ditt hår men behåll ditt huvud för dig själv själv”. 

Lalehs texter tycker jag är magiska. Jag och Elias lyssnade så mycket på henne. Han tryckte upp en tygväska till mig med texten ”colors” en annan födelsedag. Den låten ledde oss många gånger genom denna konstiga cancer resa. Even if it’s black in the dark, doesn’t mean there’s no colors. 

image

But when it’s not enough to fight for me I’m gonna wanna live and fight for you.


Tung dag efter Stockholm. Allt är så overkligt och fel. Denna lilla har inte lämnar min sida ikväll. Det är så märkligt med hundar men vad dom känner. Verkligen verkligen tack tack tack alla gulliga som kommenterar här inne. Ni anar inte vad det värmer. Och om du är med om något som jag varit och är. Kom ihåg att du inte är ensam. Aldrig ensam.

IMG_6103

14 reaktion på “Körsbärsblommor I Kungsträdgården”

 1. Tittat på Laleh ikväll, tänkt på dej och Elias, minns att konserten var hans present till dej, mycket tårar❤
  Kram

 2. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Mamma Pappa.

 3. ????Det du har förlorat????men du måste gå vidare???det kommer att ta tid och det kommer att bli fruktansvärt jobbigt????för Elias skull måste du???inte idag och inte imorgon???

 4. ❤❤❤
  Tänker mycket på er. Du kommer att klara detta. Elias kommer alltid att finnas med dig och vill se dig lycklig ❤❤❤

 5. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Allt kommer bli bra, men det kommer ta tid, o låt det få ta tid. Massor med tårar, tankar o sömnlösa nätter. Men en dag kommer allt kännas bättre❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 6. Tittade på Laleh igår o tårarna rann när barnkören sjöng Goliat! Även sången på Jorden är så mäktig!!

 7. ❤ Tänker på dig, så bra att du formulerar dina tankar i skrift, kag tror det är bra och att de hjälper sorgeprocessen framåt.

 8. jag hoppas så att du även i dina mörkaste stunder kommer ihåg dina egna kloka ord, du är aldrig ensam.
  Stora varma kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.