Vi köpte blommor

”Vi åker och köper lite fina blommor sen åker vi tillsamman till lägenheten och fixar iordning lite, jag tror lite blommor kan pigga upp”. Sagt och gjort så gjorde vi precis så,  jag och min fina vän. Sedan stannade jag kvar för kvälllen och två andra fina kom. Vi ordnade myskväll med god mat och en massa annat gott. Tända ljus, mjukisbyxor och filtar. Mycket prat. Men inte så mycket om dig. Det behövdes inte. Vi var där du är. Första natten i lägenheten är gjord och det känns skönt.

Sedan åkte din syster och jag och handlade lite. Lite nya kuddar till vår soffa. Rosa. Jag behövde något nytt och något ljust. Det kändes också bra. Små små steg. Jag tar små steg.

IMG_6137

19 reaktion på “Vi köpte blommor”

  1. Så härligt att höra att du har så kloka & omtänksamma vänner ?. Så fint det blev! Och du gör rätt som lyssnar in vad du är redo för, fortsätt så…små, små steg…är också framåt. Och Elias är med dig på vägen ❤. Kram

  2. Så fint du beskriver dina små steg. Jag tror detta är så otroligt bra för sorgeprocessen, ditt skrivande.
    Styrkekramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.