Imorgon

Imorgon är dagen här. Dagen för begravningen. När vi bokade in dagen för tre veckor sedan kändes den så långt bort. Som att man skulle hinna förbereda sig. Men nej. Hur förbereder man sig? Jag har ingen aning om hur dagen kommer bli. Men jag har försökt tillsammans med din familj att göra dagen så fin som möjlig. Det konstiga är att när jag har planerat, valt låtar osv så har jag velat fråga dig om din åsikt. Jag har inte fått direkt svar men indirekt för jag vet ju vad ditt svar skulle varit.

De senaste dagarna har jag umgåtts med familj och vänner. Jag har flyttat hem igen och det känns okej. Det går bra. Jag känner mig lugn. Efter ceremonin och minnesstunden imorgon kommer vi umgås hemma hos oss med familjen. Sedan på lördag ska vi gå ut och äta. På torsdag åker vi till sälen. Och på söndag hem igen. Vad händer då? Är det då livet ska rulla igång igen? Jag är inte redo än…

32 reaktion på “Imorgon”

 1. Har tänkt så mycket på dig. Dagen kommer att bli vacker, men jobbig så klart. Inför begravning har jag upplevt lite att det på något sätt ”overkligt” ännu, man håller fast… när dagen kommer är det så klart jättejobbigt, allt rivs upp & blir definitivt på ett sätt som inte riktigt kan förklaras. Men så skönt också att få göra ett så vackert avsked som möjligt, även om avskedet både redan är gjort & kommer att göras många gånger till…låter det konstigt?
  Är övertygad om att det kommer att gå bra. Det blir vackert. Elias är med er & han är säkert nöjd med att du känner honom så väl❤.
  Ska tänka på er & skickar många varma kramar. Livet återgår i sin takt, det blir aldrig mer det samma & du styr över tempot.

 2. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Tankar , styrka o energi till dig o familjen❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Känner dig endast via bloggen. Denna blogg som ger oss läsare så mycket – perspektiv, hopp, visdom. Jag önskar så att du får en bra dag imorgon, och att du blir omhändertagen framöver och får ro att fortsätta i ditt eget tempo. Jag tänker, precis som du själv beskriver ibland, att trots allt du varit med om, trots allt som hänt, så väntar det på dig. Det liv som är ditt att leva.

 4. Imorgon kommer att gå bra, man är lite utanför sig själv men man kommer igenom, även om man inte fattar att man skall kunna orka. Men det gör man och så blir dagen till slut ett fint minne.

 5. I morgon…. då kommer jag tänka varma tankar, hoppas ni får en fin ceremoni. Sälen är underbart! Befinner mig här just nu, det kommer göra dig gott❤

 6. Morgondagen som inte ens skall få finnas skall bli en dag du gärna vill minnas. Jag känner att morgondagen, trots tung och overklig sorg, kommer att blir ett ljust och vacket minne för dig. Försök att vara i stunden och se och lyssna in allt. Varma kramar?elinor

 7. Kramar inför morgondagen Lotta, vi finns med dig , ❤️?❤️vi nära släktingar, Rydbergare!!! Det känns fortfarande så overkligt men ser fram emot en fin stund med Elias o oss i kyrkan i morgon…. han är med oss för Alltid!!!?❤️?❤️?❤️??❤️?❤️?❤️?All styrka till dig!!!! ?

 8. Jag känner inte dig men har följt din blogg ganska länge nu. Du har funnits i mina tanker hela dagen. Fuck Cancer! ❤❤❤

 9. En omvälvande morgondag väntar, men också en dag full av kärlek. Det blir så uppenbart hur djupt man har älskat. Hur innerligt man fortfarande älskar. Hur otroligt jäkla mycket man saknar… Många känslor på en och samma gång, men också tacksamhet. För personen man ändå fick turen att uppleva.

  ”Jag har varit med om dig. Jag kan aldrig förlora dig.” (Jacques Werup)

  Ska tänka på dig imorgon och tända ett ljus för Elias. ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.