Gårdagen, din begravning?

Sådär då. Då var begravningen gjord. Avklarad? Svårt att ta in. Begravning? Det har varit skönt att ta något att hålla på med och fixa inför. Men samtidigt är det skönt nu att den är gjord för det var en enorm anspänning inför. Så otroligt konstig situation. Så fel. Ceremonin blev jättefin och prästen var så lugn och fin. Griftetalet var väldigt personligt och fint. Jag hade en text som jag skrivit till Elias som prästen läste upp åt mig. Jag orkade helt enkelt inte. Det var viktigt för mig att säga dem orden till dig i kyrkan. Kändes skönt. Kyrkan var liten och mysig och den var fullproppad. Jag tror att folk även fick lov att stä upp längst bak. Så otroligt fint att så många kom. Kondoleanserna var många till Ung Cancer vilket var fint. Det tackar vi så mycket för.

På vår största och finaste dag stod vi i den kyrkan, nämligen vår vigsel. Nu i ett annat ärende. Det var fint men det är inte så det ska vara. Man ska inte behöva vara med om att bli lämnad på detta vis som 30 åring. Så är det bara. Tänk vad vi kämpat tillsammans under dessa tre år. Det är nog det som är så konstigt.  Nu är jag själv. Jaha.

Jag känner mig ganska tom just nu. Så många känslor igår. Igårkväll likaså. Tom. Idag ska vi försöka komma ut och åka skridskor på isen. Känns som det är något sånt jag behöver nu. Ikväll ska vi ut och äta, vi har besök från London.

Tack kära essatto för ert otroligt final krans. Och tack alla andra som visat ert stöd på något vis. Alla som hjälpte till igår. Jag har så många jag känner att jag vill tacka som har varit så fantastiska. Jag blir så varm i hjärtat av allt. Tack fina Erika för att du tog dig fram och tillbaka från Malmö och allt vad det innebar med försenade flyg osv. Herregud vad du är fin. Tack Anne och Luca för blommorna. Tack Josefine för att du kom. TACK alla som kom.

Nu frukost och sedan skridskor. Om isen håller? Försöka smälta gårdagen. Går det?

IMG_6200

16 reaktion på “Gårdagen, din begravning?”

  1. Finns inte ord för vad fantastisk du är <3 <3 önskar dig bara gott i resten av ditt liv!! Hoppas ni får fint väder idag och du får paus i sorgen ,sorgen som bara tär. Kram!!

  2. Det var så fint Lotta, så vackert o så sorgligt ❤️ Elias stod bredvid och var väldigt nöjd det är jag helt övertygad om ❤️ Fina fina pottis ❤️❤️❤️

  3. Fruktansvärt fel, jättesorglig och konstig men samtidigt en fantastiskt vacker dag fylld med kärlek och hopp. Det kändes så fint att få ta avsked och minnas Elias med glädje tillsammans. En dag i taget, Lotta. Kramar ❤❤❤

  4. Varma kramar! Det var så fint att få vara med, känns konstigt å så orättvist…. har nynnat Laleh hela helgen ❤️❤️

  5. Det var en mycket fin och vacker begravning och ni hade ordnat det så bra. Dina ord till Elias berörde oss alla. Det kändes fint att få vara med även om vi inte hade möjlighet att delta i minnesstunden eftersom vi skulle ta hand om ett par småttingar. Hoppas att du kan fortsätta att fokusera på alla fina minnen trots att det känns så sorgligt att Elias liv blev alldeles för kort.

  6. Hej Ingalill. Förstår att ni inte kunde vara med på det, så fint att ni var med under ceremonin och tack för dina fina och varma ord <3.

  7. Fint att ni var med Ann. Tusen tack för all hjälp. Älskar laleh <3 Hennes texter kan man verkligen ta till sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.