Saknaden

Längd 11 km och sen badpalatset och spa. Skidåkning och dricka varm choklad. I badpalatset åkte vi rutschkanorna som galningar och sen hängde vi på spat. Så skönt och avkopplande. Tankarna kom in på annat. Men tomheten finns ju ständigt där. Jag tror att en av alla konstigheter som är nu är strävan efter ”men då gör vi så här” ”vi ska ändå inte ge oss” ”vi måste fråga om denna behandling, kolla upp denna studie” osv. Men så kommer man på att det som är nu är definitivt. Det finns inget kämpade längre. Garden kan tas ner. Det är som det är nu. Det konstiga uppvaknandet, det kommer några gånger om dagen. Swosh så kommer saknaden och man vet inte var man ska göra av den, saknaden. Greppa tag i något som inte finns att greppa tag i. Ta upp telefonen och vilja ringa. Vilja smsa. Förvirringen. Ser framför mig hur du njuter av skidspåren här. Ser det så tydligt. Så verkligt men nej. Jag har så svårt att förstå att det är som det är nu. Men det är som det är nu. Och jag antar att det man måste och kan göra nu är att bara flyta med dagen. Att vara i det. Att försöka njuta av det som kommer varje dag. Att andas. Att leva för dig. För mig. Och att springa. För första gången sen vi kom hem från Thailand och allt det hemska började har jag börjat få en känsla av att jag vill börja springa igen. Sakta vill jag börja. Och yoga. Två punkter att greppa tag i. Två mål.

IMG_6417

16 reaktion på “Saknaden”

  1. ❤lästips The year of magical thinking . Av John Didion . Om du har lust. Orkar. …. så mycket kärlek till er

  2. Som jag skrivit tidigare, ge ut din blogg som bok eller skriv en bok med bloggen som bas. Du har ett så vackert språk och sätter så fint ord på dina känslor. Det kunde säkert hjälpa många i en situation som din och hjälpa dej framåt i sorgearbetet.

  3. Små steg framåt. Att börja röra sig igen- det ger energi och ro åt själen. Det kommer att göra dig gott❤️

  4. Skulle helt klart vara en fin sak att göra. Jag ver bara hur mycket Elias tjatat på mig om det. Tack för dina ord kerstin. ❤️❤️

  5. Jag tycker du verkar vara så sann mot dig själv och den situation du befinner dig i nu, Lotta. Fortsätt följ med dagen! Gråt, spring, åk rutschkana och skratta. Elias är med dig i allt.❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.